Louis Vuitton travel

Možemo li zamisliti elegantnijeg i profinjenijeg vodiča kroz hedonističke tačke sveta od modne kuće Louis Vuitton?
Čini se da ne...
Iz godine u godinu donose nam nove edicije njihovih turističkih vodiča i ne samo da dele sve informacije potrebne jednom modernom turisti željnom uživanja već nam poklanjaju i prateći video program. Fantastične kratke filmove koji jasno ukazuju na zanimljive stvari na koje ćete sigurno naleteti ukoliko putujete po smernicama iz ovog vodiča. Majstorski nastavljaju niz i za 2012. godinu dodaju London, Hong Kong, Rim i Pariz (da doobroo utvrdimo gradivo).
LV nas u Londonu šalje kod krojača za pravu gospodu. Kako postati engleski džentlmen za tili čas (bar spolja :) ). Tvid, manžetne, cilindar... I taj britanski akcenat. Nema se šta dodati, osim: yes sir!

Hong Kong nam predstavlja Dim Sum, karakteristično kinesko jelo koje se sastoji od prženih ili na pari pripremljenih jastučića od testa punjenih mesom, plodovima mora ili povrćem. Šalju nas na tradicionalno ispijanje čaja, pa slasno čupkanje sitnih zalogaja...

Tu je i večni grad iz jednog posebnog ugla. Rim iz perspektive filmskih reditelja, glumaca, starleta i paparaca. Poznati lokaliteti kao odlomci iz filmova, dolce vita na Louis Vuitton način.  
Postoji li išta bolje?

Pariz je nezaobilazan. LV dom i grad nepresušne inspiracije, kao i grad parfema kojima se ovaj filmić i bavi. Vraća nas u doba kada si Paul Poiret i Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel vladali parfemskom industrijom. Ako ga dovoljan broj puta pustite, osetićete i mirise, garantovano ;) 

I ta na naaaaaa na! 
Imamo rezultate, majicu Tamare Radivojević osvojila je Marinica. Čestitke!
Ostalima više sreće sledeći put i naravno, 
lep provod večeras ;)

21 comments:

  1. AAA..Sad sam ovo gledala mme chapeau:)
    London samo zbog trencha,tvida,rucno preavljenih kosulja.Rim samo zbog vespi,cinecitte,pasti.A parigi,znas da mi je sve!:)Sve u svemu super to radi LV!

    ReplyDelete
  2. hahah pazi kad sam znala da jesi ;))))

    ReplyDelete
  3. Razglednice u super.Odlicno su odradjene. Ali mi je sam izbor destinacija nekako dosadan.Ok Rim i Hong Kong,oni i nisu tolko zastupljeni, ali London i Pariz...Pa dokle bre vise?!

    ReplyDelete
  4. Kako sam trenutno u La Dolce Vita fazonu, biram Rim (oh, gle cuda), ali su me gospoda Felini i Mastrojani ''presaltovali'' za jednu noc!:))))

    ReplyDelete
  5. Ovo je stvarno odlično urađeno, biram London, uvek :)

    ReplyDelete
  6. Ne bih odbila ni jedno od ovih putovanja:),Rim,Pariz,London su cista klasika kao mala crna haljina,biseri i chanel 5,a Hong Kong mi je bas cudo od grada,malo egzotike malo sf-a!

    ReplyDelete
  7. kako divanpost! Obozavam njihove kratke filmova, malo je reci da su genijalni!:) Nisam znala ovo za Dim Sum!:) Hvala J. Lepo i edukativno, hehe!:)

    ReplyDelete
  8. šteta pa se nisam mogla natjecati za majicu!ovaj vodič je sjajan prvi put čujem da postoji,pa nevjerovatno baš ću ga imati na umu.ovo o Londonu mi je baš privlačno!

    ReplyDelete
  9. Kako su dobri filmici.... ne verujem! :))) Glasam za Rim! :)

    ReplyDelete
  10. bas mi je prijao ovaj obilazak sveta! opsednuta hranom i filmovima, biram hong kong i romu!

    ReplyDelete
  11. Ahh uvek se odusevim kad vidim ove vodice! :D
    XoXo

    ReplyDelete
  12. Ne biram, jer je svaki poseban! :)


    http://soupandfish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. koliko god da je preterano pominjan London je moj veciti favorit... Naravno Pariz se nekako podrazumeva + Berlin.:)
    http://boianabosh.tumblr.com/

    ReplyDelete
  14. Eto ti... izmace mi majica! :))
    Divan post - kao osvedocenom travelholicu, ovakve informacije su mi hrana za dusu! :)))

    ReplyDelete
  15. aa parfemcici u fontani u parizu i paparazi u rimu ...mozee ;)
    super su im filmici!pakuj se! ;)

    ReplyDelete
  16. zelim u rim,pasta, vino i dolce vita ;D

    ReplyDelete
  17. znas koliko mi stoji otvoren ovaj post... pa chekam kraj posla da odgledam i nikako... odgledala 1 i odushevila se... druga dva chekaju... :)

    ReplyDelete

Back to Top